Albert Einstein

„Nu putem rezolva problemele folosind același tip de mentalitate prin care le-am creat”, spunea Albert Einstein.

Scopul nostru

Viasan Nutriexpert oferă oamenilor posibilitatea de a descoperi drumul spre dezvoltare, să se îndrepte către o viață mai sănătoasă, împlinită și, cel mai important, echilibrată. Suntem apropiați de clienții noștri și dorim ca relațiile noastre să se bazeze în primul rând pe încredere și sinceritate, totul pentru a ajunge la rezultatele dorite.

pexels-tim-gouw-60230
pexels-polina-zimmerman-3782235

Misiunea noastră

Avem ca misiune dezvoltarea și informarea oamenilor în ceea ce privește nutriția, importanța pe care o are echilibrul, stilul de viață sănătos. Ne dorim să scoatem în evidență faptul că se poate trăi frumos, sănătos și, în același timp, să mănânci și să faci ceea ce îți place, fără stres, dramatism sau eforturi eroice.

Viziunea noastră

Dorința noastră este de a adăuga în viața oamenilor care ne trec pragul informații clare, de a-i ajuta să obțină rezultatul dorit. Este necesar să facem din nutriție pilonul central al sistemului nostru de sănătate. Trebuie să ne depărtăm de conceptul de „dietă”, care sugerează numai eforturi eroice și nesustenabile de a mânca sănătos. Trebuie să substituim „dieta” cu schimbarea stilului de viață, care să includă și o alimentație sănătoasă.

Dorim sa ne remarcăm prin atitudinea noastră pozitivă și atentă atât față de clienții noștri, cât și față de munca prestată și ne dorim ca relațiile noastre cu clienții să fie de lungă durată.

pexels-lukas-rychvalsky